locatoweb

14. prosinec 2021
Autor: Robert
Zobrazení: 654

Tak i v mém pokročilejším věku jsem podlehl tlaku okolí, reklam a touze po aspoň trochu kvalitním poslechu muziky. Poté, co jsem začal používat Spotify a trochu opadlo prvotní nadšení z toho, že zase můžu poslouchat hudbu mého mládí, poté, co jsem se dostatečně nabažil skupin jako Modern Talking, A-HA, Bad Boys Blue, Yazoo, Depeche Mode, OK Band a dalších, začal jsem si říkat, že bych ty dráty, co mně všude zavazí, mohl vyměnit za něco jiného.

14. květen 2012
Autor: Robert
Zobrazení: 2699

Koupil jsem si konečně pořádnou přilbu.

Jenže ejhle - jak k ní uchytím stávající interkom Interphone F4? Respektive uchytit půjde, ale drát, který vede zevnitř přilby od sluchátek k modulu není kudy vést.

06. červen 2017
Autor: Robert
Zobrazení: 2082

Určitě se najde i někdo jiný než já, kdo bude shánět nepromokavou tašku nejen na motorku. Tašek se dá na trhu najít docela dost, ne všechny jsou ale opravdu nepromokavé. A hlavně, taška by taky měla něco vydržet, ne že ji po pár výletech budu muset vyhodit a shánět něco jiného.

05. srpen 2011
Autor: Robert
Zobrazení: 2019

Rozhodl jsem se, že bych mohl po roce ježdění na silničních gumách přezout nějaké ty špuntíky.

Byla to šťastná volba?

19. červen 2014
Autor: Robert
Zobrazení: 1730

Koupil jsem si rybu. Tedy, abych byl úplně přesný, RoboRybu. Je to elektronické, na baterku, má to dálkové ovládání a výstupy si to samo ukládá na paměťovou kartu. Mohla by to být ideální manželka, ale není.

17. květen 2011
Autor: Robert
Zobrazení: 2039

Od teď budeme tato slova často používat. Koupil jsem totiž konečně na motorku kufry, a to ne jen tak ledajaké. Jsou to kufry velké, pěkné a hliníkové. A jsou vyrobené vlastnoručně českýma ručičkama, což se dnes už tak moc nevidí.